• "Hallo, ik heb een printer MG 5350 nooit problemen mee gehad, nu wil ik vandaag een tekst afdrukken maar nu drukt hij niks af, je hoort hem wel lopen en dat hij print, alleen geeft hij geen inkt, heb alles al gereinigd maar hij doet het niet, de inkt cartridge zijn ook wel vol en zit geen storing in.
    Wat kan zit zijn of heeft iemand dit ook meegemaakt ?"

    Ik heb precies hetzelfde probleem, erg vervelend.. Iemand een oplossing?

    Gesteld op 5-10-2014 om 14:15 in forum Canon Pixma MG5350 Misbruik melden
    • En ik had dit met mijn vorige CANON printer ook na een of andere update,.....je zou zomaar kunnen gaan denken dat dit de vooropgezette bedoeling van CANON is, om je zo toch naar de aankoop van een nieuwe printer te dwingen! Geantwoord op 11-10-2014 om 13:01

      Waardeer dit antwoord (11) Misbruik melden
    • Had laatst hetzelfde probleem. Heb toen de printkop er uit gehaald en gespoeld en geweekt met water. Werkte perfect! Zie Klik op deze LINK

      Ik heb bovenstaande gedaan kreeg steeds veel inkt heb hem meerdere malen gespoeld.
      Maar helaas doet hij het niet, vind het wel raar je hoort dat hij wel print en de inkt kan je zien dat het minder wordt maar toch blijft alles blanco.
      Heeft iemand nog een tip ? alvast bedankt. Geantwoord op 16-10-2014 om 19:45

      Waardeer dit antwoord (12) Misbruik melden
    • Zit met hetzelfde probleem print enkel blanco papier, heb al verscheidene diepte reinigingen geprobeerd met als resultaat lege cartridge en stapel blanco papieren.
      Printkop reinigen met water weken etc ook al geprobeerd geen verschil... Geantwoord op 23-11-2014 om 15:38

      Waardeer dit antwoord (13) Misbruik melden
    • Ik ben nog naar een oplossing aan het zoeken maar als ik mijn problemen intyp (printgeluid is er wel maar papirt blijft blanco) kom ik bij de chipresetter. Heeft iemand daar ervaring mee? Geantwoord op 21-12-2018 om 00:44

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info