• Is het mogelijk om handmatig een afwijkend papierformaat (15x15) in te voeren? Zou volgens mij moeten kunnen, maar handmatige invoer staat niet bij de opties voor afdrukken, terwijl bovenop de printer wel handmatige papierinvoer aanwezig is.

  Gesteld op 17-12-2018 om 18:38 in forum Canon PIXMA MX925 Misbruik melden
  • Je hebt 2 invoer cassettes, in de bovenste neemt dat formaat wel, en die zit net boven de onderste.
   bovenop de printer is dat een papier invoer om te scannen, maar niet om te printen !
   Veel succes, René Geantwoord op 18-12-2018 om 10:08

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • De eerste zin van de originele vraagstelling is een reële vraag. Het tweede deel is een onbegrip tussen document invoer en papier uitvoer zoals René ook al heeft aangegeven.
   In de opties en eigenschappen van de printer opdracht (Ctrl+P) kan het papierformaat van de printer in alle gewenste maten worden aangepast. Nodig is dat niet altijd. De layout van de output wordt volledig door de layout van het af te drukken document bepaalt . In zowel de onderste als de bovenste papier voorraadlade van de printer kunnen ’afwijkende’ papierformaten worden aangebracht. Gebruik voor testen van de layout voor een setup mede het afdrukvoorbeeld in de printopdracht. HP
   Geantwoord op 18-12-2018 om 12:52

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Dank voor jullie reacties. Ik begrijp nu dat het deel bovenop de printer bedoeld is voor kopieer-/scanopdrachten. Die tweede papierlade had ik niet eerder ontdekt... Het punt is dat de printer zegt dat het papier in de onderste lade op is als ik afwijkende formaten wil printen (en soms ook als ik reguliere formaten print trouwens), en de lade vrijwel leeg is. Nu wil ik kerstkaarten printen van 30x15; dat formaat papier heb ik niet in zulke hoeveelheden dat ik de lade bv tot op de helft kan printen. Maar ik ga nog wel even puzzelen, misschien dat het toch lukt... Geantwoord op 18-12-2018 om 13:36

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • De meest eenvoudige suggestie voor kerstkaarten van 30X15 cm is print op vol formaat A4 (bijna 30) met eventueel 200gr (foto) papier en snij achteraf het 5 cm blanco randje eraf. Dit lijkt me verder geen interessant forum onderwerp meer. HP Geantwoord op 18-12-2018 om 14:21

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Als je toch het papier hebt van 30 X 15 is dat toch geen probleem om die te laten invoeren via de onderste lade !!! De zijdelingse geleiders kun je smal genoeg zetten en de lengte is ook geen probleem.Best enkel schuiven met de witte geleider, de zwarte volgt wel zodat het netjes gecentreerd is.
   Veel succes,René Geantwoord op 19-12-2018 om 00:23

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info