• de printer geeft een ondersteuningscode B200 .. Print niet meer. Wat kan hier aan gedaan worden?

    Gesteld op 10-7-2018 om 21:05 in forum Canon PIXMA MX925 Misbruik melden
    • B200 fout kan vooral voorkomen met de inktcardidges of printerkop, heb zelf ook dat probleem gehad maar nà de tips gevolg te hebben op uw forum, print hij terug, maar soms na enkele malen gereset te hebben. De printer is amper 3 jaar, en om probleem te verhelpen zit er een nieuwe printkop in.Niet goedkoop. Om verder geen problemen te hebben, heb ik mij een andere printer aangeschaft. De actuele MX925 wil ik van de hand doen voor een kleine prijs. Alles zit nog in de originele verpakking.Indien iemand interesse,doe een voorstel en handelen af. Geantwoord op 6-12-2018 om 19:58

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info