• Ik heb een canon printer Mg Pixma 7550 en krijg steeds foutmelding ondersteuningscode B203 kan ik dit zelf verhelpen of moet de printer binnen voor herstelling groetjes

    Gesteld op 2-9-2018 om 12:45 in forum Canon PIXMA MG7550 Misbruik melden
    • Printer werkt niet meer Fout B203
      De printer werkt niet meer

      Ondersteuningscode B203 zegt om de printer uit te schakelen en contact op te nemen met het servicecentrum.

      Een langere periode uitgeschakeld, heeft het toegestaan ??om een ??paar pagina's af te drukken voor fout B203 opnieuw.

      Dit werkte maar een keer.

      Is er een oplossing voor thuis?

      Beantwoord! Bekijk het antwoord Dit probleem heb ik ook Is dit een goede vraag? JA GEBOREN
      SCORE
      8
      COMMENTAAR:

      Dit loste mijn B203 op een MG5650 op. Ik had eerdere berichten over het opraken van inkt genegeerd omdat de kwaliteit nog steeds goed was. Ik opende de cover en pakte de powerlead eruit toen de cartridges in het midden waren. Ik heb de lege cartridges vervangen, maar het B203-bericht was er nog steeds. Ik opende de hoes dus voor het inschakelen en zodra de hoofden bewogen zijn, sloot ik de hoes en alles is in orde en alle cartridges worden als vol weergegeven

      25-06-18 deur John

      Vorige week had ik een soortgelijk resultaat, ik kon mijn printer niet gebruiken, ik kreeg de B203-foutcode

      Ik heb alles geprobeerd en niets hielp.

      Eindelijk lukte het me om deze fout te herstellen na het krijgen van hulp van Cannon Windows Support

      Volg de stappen hier: Klik op deze LINK

      Het zou het probleem moeten oplossen

      Succes

      25-06-18 deur Susan

      Enigszins verbaasd en teleurgesteld daar - ik heb dat net als in de vorige post gevolgd (hppt: //bit.ly/PrinterErrorB203), en alle invoer is van mensen die het probleem niet konden oplossen, behalve door de printer te vervangen! Klinkt als ik geen geluk heb, het is dood.

      Ik denk dat het iets met drukkoppen te maken heeft - ik ontdekte dat vrijwel alle tanks geen inkt hadden, hoewel de printereigenschappen een deel vol hadden - ik denk dat het me zojuist had gewaarschuwd dat een van de batterijen bijna leeg was, maar ze gewoon hadn vervangen het niet opgelost.

      27-06-18 door Eddie

      Naar aanleiding van mijn vorige antwoord 3 dagen geleden op een MG5650 dat de printer nu werkt, heb ik het B203-bericht verwijderd, maar nu zijn alle pagina's leeg. Er komt inkt in de printkop omdat de cartridniveau's afnemen. Ik heb de printkop verwijderd en deze schoongemaakt om de inkt weg te spoelen, maar de pagina's zijn nog steeds leeg. Heb ik een nieuwe printkop nodig ?. Dit is de 2de canon in 3 jaar. Ik vind de printer leuk omdat hij een kaart afdrukt. Kan iemand een ander merk aanbevelen rond de £ 80 dat de kaart afdrukt en compatibele inkt kan gebruiken?

      28-06-18 deur John

      Ik heb het kunnen repareren! Opende en sloot het deksel op verschillende tijdstippen terwijl het werd geïnitialiseerd. Op een van deze ging het rijtuig naar links terwijl de deur open was en controleerde elke wagen één voor één en toonde geen rood licht. Daarna heb ik een nozzle check gedaan en het werkte zonder fouten! Dit is echt een domme set van fouten en is geen service-aanpassing, het is een stomme softwarepick-up! Schande over jou Canon ... een oplossing gemaakt!

      21-07-18 door philtazzz

      Dit heb ik op internet opgezocht, ik hoop dat je er wat aan hebt.

      Succes er mee ! Geantwoord op 2-9-2018 om 14:00

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info