• Beste
    ik heb een canon IXUS 175, ik wilde mijn foto`s gaan bekijken maar hoe moet dat?
    Ik heb geen kabeltje erbij gekregen om deze dan op mij computer aan te sluiten, ik heb de handleiding gelezen, maar waar zou dan dat kabeltje in moeten op mijn camera?
    Ik weet het niet moet aan de kant dan zijn waar ook de batterij en geheugen ook in moet en ik weet het niet, maar ik zie geen ingang daar waar dat kabeltje in zou moeten om direct dan via mijn computer te dan te gaan bekijken.
    Kunt u mij verder helpen hoe ik mijn foto`s kan zien en ook mijn film, ik weet het niet.
    Help mij a.u.b. verder want ik snap het niet, deze camera heb ik op 9-7-2016 gekocht bij BCC.
    mevr. de Groot-Peters JGB
    Maldenhof 207
    1106 EG Amsterdam
    j.degroot05@kpnmail.nl
    telefoon 020-6962489

    Gesteld op 22-7-2016 om 20:41 in forum Canon IXUS 175 Misbruik melden
    • Links op de camera naast het woord Canon zit een zwart lapje dat je er gedeeltelijk kan afhalen en een stekkertje in kan doen maar de kans is groot dat u toch een geheugenkaart lezer moet kopen met vriendelijke groet Rody . Geantwoord op 23-7-2016 om 12:53

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Het antwoord van Rody is niet juist, want dit flapje zit niet op dit type nummer. Ook ik zit met dit probleem, ik vraag me af of deze camera niet TE simpel is. Er missen wel veel van dit soort basis dingen, want nu zou ik dus ook nog een externe geheugenkaartlezer moeten kopen. Geantwoord op 4-9-2016 om 10:11

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Rody, mijn excuses! Dit klepje is er wel, maar zit aan de zijkant, dit is goed bij de gebruikershandleiding op de 1e pagina te zien. Mijn excuses! Geantwoord op 4-9-2016 om 10:24

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info