• Kan ik het geluid afzetten als ik foto’s maakt . Het klikt namelijk redelijk hard als ge verschillende foto’s achter elkaar maakt.

    Gesteld op 3-4-2021 om 19:36 in forum Canon EOS 7D Mark II Misbruik melden
    • Dat gaat met een spiegelreflex camera als de 7DM2 bij mijn weten niet.
      Alleen voor het afdrukken van een enkele foto kunt u wel de spiegel via het menu inklappen, waardoor het klappen van de spiegel achterwege blijft en de camera daardoor minder geluid bij het afdrukken zal produceren. Maar dit gaat niet op in de repeteer funktie. Wanneer u dit wenst bent u beter af met een systeemcamera als de R5, of R6 die dit wel kunnen. Volgens mij helaas niet met een 7D/M2 Geantwoord op 5-4-2021 om 01:16

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • U kunt voorkomen dat er een pieptoon afgaat zodra er is scherpgesteld of bij het gebruik van de zelfontspanner.1Selecteer [Pieptoon].?Selecteer op het tabblad [z1] de optie [Pieptoon] en druk vervolgens op <0>.2Selecteer [Uitschakelen].?Selecteer [Uitschakelen] en druk vervolgens op <0>.?De pieptoon is nu uitgeschakeld. Geantwoord op 5-4-2021 om 08:23

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dat is mogelijk in het menu van de camera (stille modus). De camera maakt dan aanzienlijk minder geluid, gaan mijn inziens wel ten kosten van de snelheid, maar dat weet ik niet zeker! Geantwoord op 16-9-2022 om 16:11

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Je kunt de spiegel in het menu opklappen en dan blijft die open staan. Is niet aan te bevelen, omdat stof dan direct op de sensor kan plakken en dat dan op de komende foto's zichtbaar kunnen zijn, maar een enkele keer kun je het daarmee oplossen. Deze spiegel/opklap functie is eigenlijk gemaakt om de sensor schoon te maken en niet om te fotograferen. Wil je echt geluidloos fotograferen, dan is de aankoop van een systeemcamera te overwegen. Canon EOS R-serie Geantwoord op 16-9-2022 om 16:31

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info