• Het huidig draaiend programma kan niet worden geannuleerd, als de daarvoor beschreven instructies in de handleiding worden gevolgd. Hoe eindig ik het programma?

    Gesteld op 9-9-2014 om 23:42 in forum Candy GO F 136-14S Misbruik melden
    • hoi ook ik zit met deze ....ik was benieuwd na iemand zijn mening over de candy....ik zet hem op een van de 30 progr..maar hij doet daar zooooo lang over,is dit bij uw maschine ook zo? Geantwoord op 16-1-2015 om 14:54

      Waardeer dit antwoord (9) Misbruik melden
    • voor annuleren draai je de ronde knop op OF dan draai je hem op een willekeurige programm en dan weer op 0 zodat hij de vorige program uit het geheugen haalt en laat hem daarna 2 min op OF staan en dan kan de deur open.. Geantwoord op 28-1-2015 om 14:34

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • te lange programmas was hier ook zo....vergeet ALLE programmas maar even en gooi gebruiksaanwijzing even weg....zet de draaiknop op OF..... dan zie je links er van nummer 33 en 44... dit zijn a;s enige de korte programmas....33 doet er 30 minuten over en wast met 30 graden --- 44 doet er 3 kwartier over en wast met 40 graden.....maar soms komt het hier stront nat uit en soms wil het programma niet starten waar ik ook op druk,,wie kant zich uit met de electronica van deze candy go 136 ??? Geantwoord op 28-1-2015 om 14:39

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info