• onze wasmachine candy cnl 145 centrifugeert niet zo goed meer ik denk dat de filter verstopt zit. alleen ik krijg hem niet los gedraaid, ik zou een tang kunnen gebruiken maar dan moet ik wel weten welke kant ik moet opdraaien anders draai ik het misschien stuk.
  heeft u hier een antwoord op ?
  alvast bedankt
  theacornelisse@upcmail.nl

  Gesteld op 10-11-2010 om 19:22 in forum Candy C1 145 Misbruik melden
  • Geblokkeerd filter deksel. Heb ik ook gehad zat een boortje uit mijn zoon zijn broekzak in, moest pomp eruit halen om de boor uit het filter te halen. Daarna kon het weer gewoon open. Geantwoord op 11-10-2011 om 12:43

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info