• Wie kan mij helpen aan een handleiding in het nederlands van een challenger mageo 109 uit 2007, een copie zou voor mij al mooi zijn, tegen betaling uiteraard.

  Gesteld op 18-11-2018 om 11:26 in forum Voertuig Camper Misbruik melden
  • Goede avond Als U interesse heeft, heb voor u wel een technische Nederlandse handleiding van de Mageo 115 van de gebruikte Fiat 2,3 en een technisch elektrisch schema , ook heb ik nog een brochure met indeling en bijzonderheden (maar die moet ik opzoeken)

   Gr Franklin
   dukdalf@msn.com Geantwoord op 28-12-2018 om 18:20

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Goede Avond Franklin, Ja ik wil dat graag van je overnemen, laat maar horen wat je er voor wil hebben en of ik het ophaal of per post. vriendelijke groeten |Hans. Geantwoord op 28-12-2018 om 22:46

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info