• Ik heb een Byron deurbel een die ik in het stopcontact zet in de gang en een tweede deel die ik in de kamer kan leggen. Tot op heden deden ze het alle twee. Nu was de stroom uitgevallen en nu communiceert de tweede in de kamer niet meer met die in de gang. De batterijen zijn prima als ik het puntje voor de muziek in druk doet hij het goed. Maar als er aangebeld wordt, doet de bel in de gang het wel, maar in de kamer niet. Ik heb de handleiding gedownload, maar daar niets in over de duobel

    Gesteld op 15-5-2021 om 21:42 in forum Byron B401E Misbruik melden
    • Helaas heb ik geen antwoord voor jou maar heb exact het zelfde probleem. Ben daarom benieuwd of je het probleem inmiddels hebt opgelost. Groet Andrea Geantwoord op 11-7-2021 om 17:19

      Waardeer dit antwoord (21) Misbruik melden
    • Ik had dat ook, dat het batterijding het niet meer deed. Er zat wat roest op van batterijen, die er te lang in hebben gelegen. Toen dat eraf geschuurd was, deed ie het weer! Geantwoord op 30-11-2022 om 13:58

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info