• LS,
    Ik heb de Bryton Rider 750 gekocht en het is een mooi apparaat met heel veel functies. Eén van de redenen voor de aanschaf is de mogelijkheid drie fietsen aan het apparaat te 'hangen': zo kan ik apart de ritjes met de racefiets registreren maar ook apart het aantal kilometers dat ik rij met de mountainbike plus nog een derdefiets. Maar nu komt mijn 'probleem': hoe, of waar, kan ik nu zien hoeveel kilometers ik totaal met de racefiets gemaakt heb en, apart, hoeveel kilometers heb ik met de mountainbike gereden? Er bestaat een ODO-functie die aangeeft hoeveel kilometers ik in totaal, dus de racefiets en de mountainbike opgeteld, verreden heb, maar dat is niet de bedoeling. Misschien dat één van de forumleden het weet?
    Tweede vraag: als de Bryton wordt opgeladen, staat het 'opladen' symbool door het 'batterij indicatie' symbool heen en zolang de stekker in het stopcontact zit, kun je niet zien in hoeverre de batterij is opgeladen. Uiteraard zie je dat wel zodra je de stekker los koppelt van het apparaat, maar tijdens het laden wil ik weten of de batterij vol is of (nog) niet. Iemand een tip?
    Derde punt en dat betreft een probleem voor de oudere fietser. Zodra je gaat fietsen, vraagt het apparaat of je de registratie wilt starten. Deze vraag staat in een vrij groot vierkant, terwijl het antwoord(een vinkje, als je wil dat de registratie start) onder de vraag staat, in een piepklein vierkantje. Het is lastig dit vierkantje, gezien het formaat, aan te stippen als je al onderweg bent. Zijn deze afmetingen aan te passen?
    Hartelijk dank voor de eventuele reactie.
    M van der Sar

    Gesteld op 15-9-2022 om 17:15 in forum Bryton Rider 750 Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info