• GRAAG HAD IK EEN HANDLEIDING BEKOMEN VAN ELECTRONISCHE SCHRIJFMACHINE BROTHER AX-110

  Gesteld op 10-9-2014 om 15:18 in forum Brother Typemachine Misbruik melden
  • Hallo, bent u hier reeds in geholpen aub ? Mijn vader heeft een Brother AX-140 electronische schrijfmachine en is op zoek naar een handleiding hiervoor ... (in hoofdzaak omdat zijn rechter kantlijn blijkbaar naar links is opgeschoven tov vroeger, en hij niet direct vindt hoe of waar dit aan te passen .. ?? Misschien een toetsencombinatie of ..?
   Wie kan ons hiermee helpen aub ?
   Dank bij voorbaat alvast.

   John Geantwoord op 18-5-2015 om 19:19

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • ja ik heb een handleiding van schrijfmachine brother ax 110.ik kan die niet missen maar kan eventueel gekopieerd worden.ik woon in beveren waas.omgeving gaverlandwijk.straten met een bloemennaam.ben bereikbaar in de namiddag. Geantwoord op 16-10-2015 om 20:08

   Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info