• Wat een waardeloze printer is die Brother MFC-J4620DW. Nu net 2 jaar, maar eigenlijk een en al problemen. Dan weer inkt, dan weer niet willen printen, dan weer geen verbinding (ondanks de netwerk kabel die er in zit en een computer die de printer ook echt ziet.) Kortom, geen brother printers meer voor mij. Voor deze een Canon gehad... deed het altijd goed. Langer en vaker gebruikt dan deze printer.
    Deze gekocht, vanwege de A3, maar is ook waardeloos, omdat het per vel in gevoerd moet worden en geen papierlade heeft voor A3.
    Heb inderdaad zo het vermoeden dat deze printers geprogrammeerd zijn om er na 2 jaar (buiten de garantie) mee op te houden.
    Op dit moment ratelt het ding enorm en wil niks printen. Uitzetten wil die ook niet, want hij blijft gewoon lekker aan. Dus stroom kabel los (enige manier om het uit te zetten), maaralles na gekeken, zit geen papier vast, inkt is vol. Lijkt wel op de printkop vast blijft zitten of zo?
    Brother is geen milieuvriendelijk en levert geen maatschappelijk verantwoorde producten.
    Heeft iemand een antwoord op de vraag: waarom die ratelt?

    Gesteld op 2-9-2019 om 23:19 in forum Brother MFC-J4620DW Misbruik melden
    • De printer gaat ratelen als het papier niet goed invoert. Zorg dat het papier goed in de lade zit.
      Gebruik niet te dik papier, 160 grams e.d. dat wil niet. A3 print prima, wil je een A3 lade dan is de printer bijna een keer zo groot.
      Ik ben zeer tevreden over de printer, doet het fantastisch en geeft op tijd aan dat de inkt opraakt etc. via een mailtje. Is allemaal goed in te stellen.
      In het netwerk is het goed om de printer een vast IP adres te geven. Zowel voor lan als wifi. Geantwoord op 25-8-2020 om 11:48

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ik heb deze printer al 6,5 jaar en nog nooit problemen mee gehad. Printer is wel aangesloten met LAN kabel en heeft een vast IP adres. Daarvoor telkens HP printers gehad waarbij je je blauw betaalt aan inkt en slechts een paar jaar meegaan. Is bij deze helemaal niet het geval.
      Enige jammere is dat de document feeder bij scannen niet recto verso kan scannen. Bij printen kan je wel recto verso printen. Geantwoord op 24-9-2022 om 21:12

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info