• als ik iets uitprint krijg ik aan de linkerkant van het papier een gehele blauwe streep?

    Gesteld op 27-1-2016 om 12:44 in forum Brother MFC-9120CN Misbruik melden
    • Ik had ook met dat probleem te kampen.
      Ik heb de drumeenheid met toner eruit gehaald en zag aan de linkerkant een klein vierkantje met blauwe inkt. Bij de andere kleuren was in hetzelfde vierkantje niets te zien. Ik heb met een tissue zowel op de drum als bij de toner als ook in de printer alle blauwe inkt voorzichtig verwijderd. Wat ik daarna printte was o.k. En nu maar hopen dat het zo blijft. Volgens mij ligt het aan de toner. Onlangs wel de drums vervangen overigens.
      Maar ik raad u dus aan om met een tissue aan de gang te gaan. Succes! Geantwoord op 5-3-2016 om 15:26

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info