• Brother MFC-235C. Een ouwetje dat wel, maar kopiëren, scannen, afdrukken (van die twee functies) nog heel goed. Nu met glasvezelaansluiting en dus niet mogelijk om de fax aan te sluiten op ADSL, krijg ik hem onder Windows 10 niet aan de praat, althans niet vanaf de computer om een printopdracht uit te voeren
    Informatie:
    • MFC Pro Suite kunnen installeren. Scannen en kopiëren vanuit die suite lukt goed.
    • Printer komt voor onder systeeminformatie en dan 'afdrukken':
    Brother MFC-235C Printer (Kopie 1) USB002
    Brother PC-FAX v.2 USB001
    • Komt niet voor op de lijst van printen en scannen, ook na de zoek opdracht te hebben uitgevoerd
    • door glasvezelmodem kan de FAX niet met het modem verbonden worden (kabelverbinding printer <> modem is niet gelegd).
    • Status Monitor geeft aan dat de Brother MFC-235C Printer (Kopie 1) USB002 offline is, terwijl hij wel aanstaat (in de fax modus). Op het apparaat zelf kan ik enkel schakelen naar: fax - scan - kopie en photo capture.

    Vraag: werkt deze printer zonder de aansluiting van de FAX op een modem en is dat de reden van het niet kunnen uitvoeren van een printopdracht? Of toch een driver probleem?

    (Voorbeeld:)
    Word document, opdracht 'Bestand afdrukken', staat de Brother MCF-235C Printer (Kopie 1) als offline en daaronder Brother PC-FAX v.2 (USB001) als gereed. Ik zou dus de Brother MFC-235C (Kopie 1) als standaardprinter moeten kunnen instellen, misschien dat het euvel dan verholpen zou zijn, maar doordat hij niet in de lijst van printen en scannen voorkomt en binnen de systeeminformatie geen aanpassingen kunnen worden gedaan, ben ik nu aan het eind van mijn latijn ;-)

    Wie helpt! Bij voorbaat dank voor het willen meedenken

    Gesteld op 18-6-2020 om 07:37 in forum Brother MFC-235C Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info