• goedenmorgen ik ben alie van dalen
    ik heb een 970 breimachine en een slak ik heb een patroon overgebracht in de box .
    de slak er op gezet nu zie ik dat de toeren teller het niet doet en het patroon niet brei.
    ik weet niet precies welke pinnen er achter in de slak moeten , en hoe de knopen moeten staan in de box wie o wie kan mij verder helpen alvast bedankt alie

    Gesteld op 29-7-2017 om 11:15 in forum Brother KH 970 patronen Misbruik melden
    • Goedemiddag Alie.
      Bij de kh970 hoort een plastic contact maker die is voor een slak of kg sledes die zet je achter waar nu die magneetjes zitten, als je die niet hebt dan wil het ook niet.
      Vr.Gr.Martin uit losdorp. Geantwoord op 9-8-2017 om 18:24

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info