• Ik heb een printer gekocht DCP-J552DW .Omdat ik op leeftijd ben weet ik niet hoe ik iets moet

    afdrukken, kan iemand mij ook raad geven?

    Gesteld op 30-9-2015 om 16:10 in forum Brother DCP-J552DW Misbruik melden
    • wat wilt u ?
      Heeft u een usb printkabel, doe het deksel omhoo en stop de kleine usb in de verstopte opening en de normale usb in de achterkant van uw computer. Doe de bijgeleverde cd-rom in de dvdlade van uw pc en start het installatieproces van de drivers om het apparaat te laten werken icm uw computer.

      Te moeilijk

      koop een sd-kaartje van 4 GB of minder of als u een oud sd-krtje uit een oude camera heeft die in de sleuf onder het linker klepje van de printer past kan het ook. Ik doe het met 16 mb is zat.

      Als u iets wilt printen zet het bestand eerst naar uw computer voor internet pagina's. Druk op afdrukken: klik het optie aan afdrukken naar bestand (kost geen papier en het staat altijd op uw computer: bureaublad is het makkelijkst). Die zie je metteen. Klik op verplaatsen naar - rijtje opties-klik 1 of 2 x op bijv bureaublad (dat wordt dan geopend) - maak evt een nwe map aan - geef die een naam - druk op enter en druk op opslaan.

      Werkt ook voor internetpagina's.

      Voor documenten op de computer druk op opslaan of indien u het al had op opslaan naar en dan moet het sd-kaartje al in de sd-kaart sleuf zitten. Dan ziet hij hem pas.

      Evt kan je een losse sd-krt apparaatje kopen, die je via usb met je pc verbind. Die kan je dan voor elke nwe pc of laptop gebruiken, want niet elke pc heeft die. Neem een losse en de pc wordt goedkoper (zonder kost minder, bovendien hebben de meeste laptops maar beperkte sd-krt formaten).

      Verplaats het bestand naar de sd-krt, klik op verplaatsen naar - zoek de sd-krt op - klik erop - opslaan - klaar - klik op het pictogram van de sd-krt bij aangesloten externe media en klik op verwijderen\unmounten ed. Anders beschadig je de data \sd-krt. Stop hem in je printer en linker klepje voorkant en klik op afdrukken nadat je de printer aangezet hebt.

      Via internet printen dan kan je de printer overal in je huis zetten en kan je ook via je tablet of smartphone printen. Download de gratis iprintscan van brother.

      Doe de bij geleverde installatie cd-rom in de cd/dvd speler van uw pc en volg de installatie procedure.

      Printer aangesloten op stopcontact. Druk op aan. Druk op het touchscreen rechtsonder op instellingen c- druk op alle instellingen - wlan wlan assistent -cd-rom etc. Ik weet niet hoe het verder gaat ik gebruik linux.

      je kan bij alle instellingen helemaal ook op standaard instellingen drukken en tijd, datum etc. invoeren

      touchscreen 1e scherm - alle instellingen - wifi - met cd -rom - wlan assistent - volg de rest klaar

      zonder cd-rom linux bv - instellingen wizzard - hij gaat alle wifi signalen die hij vind zoeken - zoek de jouwe uit - hopelijk heb je de wifi ssid van je router verandert plus wachtwoord - veel veiliger en je vind je router veel sneller plus de code is makkelijker te vinden - bewaar die ergens waar die voor andere niet makkelijk te vinden is, maar voor jou wel. Iets persoonlijks wat je niet weggooit. - als je het niet weet kijk aan de onderkant van je modem of router - noteer ssid-naam en alle codes die je kan vinden - de ssid naam is meestal wel duidelijk aangegeven. De code is soms een kwestie van uitproberen.

      Via Gibson Research corporation of grc. Google grc. Check de volledige naam. Klik op shields up - scrol met het muiswieltje bovenop naar beneden en klik op shields up in rode letters onder upnp test - je ziet nu de naam van je provider + een ip-adres (heb je niet veel aan)- klik op proceed - klik op grc instant exposure test (niet te missen - hij test nou je router instellingen of die goed beveiligd is voor de meest gebruikte hack-methode plus je krijgt je werkelijke ip-adres van je gebruikte computer te zien - beweeg het pijltje naar de cijferreeks en druk de linker muisknop in en beweeg de muis naar rechts - de cijfers worden een enigzins wit balkje - laat de linker muisknop los blijf wel met het pijltje in het balkje staan klik met de rechter muisknop en kies voor kopieren - je kan dat ergens opslaan in een map of document op je computer.
      Ga met het pijltje van de muis naar boven en druk op de plus symbool naast het tabbblad en er verschijnt een nieuw tabblad en plak daar in het zoekvlak de cijfercode. Ukunt hem ook handmatig opschrijven en daar intypen. Neem exact over met getallen en punten.
      Dit werkt altijd. Nooit meer het gezeik als je via 192.168.0.1. of zoiets het probeert. Dat werkt vaak niet. Dit werkt altijd voor elk apparaat.
      Plak het in de adresbalk van je internetbrowser, waarmee je internet. Dat doe je met de rechter muisknop. Je drukt op enter en hij vind gegarandeerd je router - kijk bij netwerk - klik alles aan - alle mogelijkheden - vooral wifi - verander ssid naam in een alleen voor u begrijpbare makkelijk onthoudbare naam - veranderook het wachtwoord in een niet makkelijk raadbare combinatie van cijfers, symbolen, letters ed - alles wat mogelijk is - schrijf die op in iets persoonlijks van weinig waarde voor een dief. Makkelijk vindbaar voor u en wat u nooit weggooit.

      Als u uw ssid en wachtwoord niet veranderd weet een hacker binnen 1 minuut alle inlog gegevens van uw internetverbinding, router, pc, smartphone, tablet etc. Alle gegevens van elke soort router, provider etc staat op internet. Als je weet waar je moet zoeken. Alles waar je je router mee verbind is dan de klos. Hij kan je router infecteren, je telefoon afluisteren mbt wifi, je pc etc. Mogelijkheden zijn eindeloos !

      Als het de juiste is zal hij zeggen verbonden.
      Printer aan



      Geantwoord op 12-2-2016 om 13:12

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • staat het al op uw pc - u zit in uw bestand of op internet - ga naar de linker bovenhoek en klik op bestand (verschijnt dan soms pas) - kies voor afdrukken - klik - kies printer - klaar.

      internet - idem - of misschien is er linksboven een pictogram van een printer klik erop klaar. Er is ook nog de optie opslaan naar bestand. Dan zet hij het op uw pc, u kunt aangeven in welke map - klik erop - opent - geef het een duidelijke naam en plaats. U kunt het makkelijk terugvinden. U kunt het ook op uw bureaublad zetten. Dat vind u het snelst. Geantwoord op 12-2-2016 om 13:16

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info