• scant niet ondanks printer gereed en scantoets werkt ?

    Gesteld op 31-10-2012 om 16:28 in forum Brother DCP-7030 Misbruik melden
    • Geachte firma Brother,
      Heb een Brother kopieermachine DCP-7030.
      Ben er tevreden over, maar heb een vraag.
      Kan ik via de DCP-7030 het blad kopiëren naar de computer, want via de computer kan ik opdracht geven een bericht af te drukken.
      Maar het lukt me niet een blad met tekst naar de computer te sturen zodat ik dit kan versturen.
      Zo druk in SCAN in, druk op OK en dan Start.
      Verschijnt de tekst: Scanner is bezig
      Krijg het bericht op de computer: Er zijn geen profielen gemaakt. Kies het pictogram E-mail en fax in het Configuratiescherm om een nieuw profiel te maken.
      Ziet U, in de computerwereld ben ik niet zo thuis. Weet zelfs niet was een configuratiescherm is. In feite ook begrijpelijk dat ik dat niet weet, daar ik computer gewoon voor mezelf nodig heb voor kleine alledaagse computerzaken. Dat komt omdat ik door MS alleenstaand ben en over het algemeen heb ik het niet nodig een pagina met tekening en tekst te verzendne via de computer. Heb er altijd een kopie van gemaakt en per post verstuurd. Het lijkt me dat dit ook kan, is dat zo dan doe ik dat want anders kan ik weer met de rolstoel naar de brievenbus gaan en de envelop naar het bedrijf sturen.
      En het is voor kenners een makkie om zoiets per mail te versturen.
      Maar ik ben geen kenner in deze dingen.
      Is het veel gevraagd of U mij een tekst wil sturen met kort bericht, zo van: blad in kopieermachine, druk op scan, doe dit ..., en doe dat ... En vervolgens zit het bericht in de computer zodat je het met mail kunt verzenden.
      Zou U dat willen doen, mits het niet teveel is gevraagd.
      Daar zou ik heel blij mee zijn.
      Dank U.
      Leo Stals
      stals.l@ziggo.nl Geantwoord op 9-10-2013 om 12:28

      Waardeer dit antwoord (14) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info