• Geachte Heer, Mevrouw,
    wij hebben net een koffiemachine Novo 021 gekocht. Reeds de eerste dagen ging het mis. Het rond zwart plastic onderdeel dat ervoor zorgt dat het water in alle richtingen op de koffie vloeit komt komt los in het gebruik.We kunnen dan de koffiefilter niet meer uit het apparaat verwijderen.
    Dat stukje moet volgens mij stevig omhoog gedrukt te worden tot de naar binnen geplooide rand van het doorzichtig plastic aanvoerbuisje inklikt in de groef die ervoor voorzien is in het zwarte stukje.
    Mijns insziens is de naar binnen geplooide rand te dik of beter de groef in het zwarte stukje is te klein.
    Ik denk dat het verbreden van de groef de oplossing vormt.
    Maar ja, het is een nieuwe machine;
    Graag uw advies

    Paaul

    Gesteld op 13-7-2020 om 20:01 in forum Bravilor Bonamat Novo Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info