• Beste mensen van Moulinex.
    Ik gebruik bijna dagelijks het stoomapparaat Braun Multigourmet al ruim 30 jaar. Het is het 2e apparaat in die jaren. De reden om het 1e apparaat weg te doen was de verkleuring van het deksel. Het ruikt dan vies, het wordt bruingeel en de randen gaan rafelen. Zo ook het 2e apparaat. Dit product wordt meestal in de vaatwasmachine gewassen.
    Vraag: wat is de oorzaak van dit probleem en is een deksel apart te bestellen? Ons 1e apparaat ligt beneden in de berging! Het functioneert nog aktijd goed alleen het materiaal is niet goed meer!
    Het apparaat zelf voldoet prima.!
    Vriendelijke groet
    Hanske

    Gesteld op 8-7-2022 om 17:47 in forum Braun Kookboek Multigourmet Misbruik melden
    • Beste Hanske
      Ik vermoed dat het dat de randen gerafeld zijn door de afwasmachine. Zelf gebruik ik deze ook al járen, doch was deze met de hand af = geen rafelingen. Wel zeer lichte verkleuring van het deksel - door de jaren heen - doch geen geuren.

      Mvg, Stéphanie Geantwoord op 22-9-2022 om 17:12

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ook ik gebruik hem al 15 jaar en er zit iets verkleuring in het deksel maar door het vele gebruik maak hem ook 1 keer in de week met azijn schoon lekker op 15 minuten zetten daarna af laten koelen en een paar keer na spoelen met warm water . Het bevalt mij uitsteken. Vanavond nog zuurkool er in gemaakt het was een heerlijke stamppot. Daarna schoongemaakt en lekker griesmeel pudding in gekookt . Geantwoord op 22-9-2022 om 21:55

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info