• Stofzuiger valt uit tijdens het zuigen. Zak blijkt vol. Vervangen voor nieuwe. Hoe krijg ik de stofzuiger weer aan de gang ? Hij doet niets meer.

    Gesteld op 8-7-2015 om 18:57 in forum Bosch Stofzuiger Misbruik melden
    • Wij ook, maar zak zeker niet vol. Heb m uit elkaar gehaald. Koolborstels ok, geen gekke dingen gezien. Lijkt het elektronica printje waarop een onderdeel is stuk gegaan.
      Nieuwe print kost 34 euro. Nieuwe stofzuiger 80 euro.. Geantwoord op 2-10-2018 om 17:24

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info