• mijn bosch vaatwasser 3in1 silence pompt het water niet meer weg; het programma loopt door maar op het einde blijf ik met de bak vol water zitten. Heb de filter er uitgehaald en schoongemaakt, gebruik ook regelmatig n machine reinigingsprodukt van Finish;
  Kan u me zeggen wat eventueel het probleem zou kunnen zijn ?
  M.S. uit Z.

  Gesteld op 23-6-2015 om 10:26 in forum Bosch Vaatwasser Misbruik melden
  • Ook ik heb hetzelfde probleem.
   Als ik dan een nieuw programma start pompt het water wel weer weg, maar op het einde blijft er dus veel water achter.
   Iemand een idee wat het kan zijn? Geantwoord op 10-8-2015 om 09:00

   Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
  • Wij hebben hetzelfde probleem! ik zie alleen nog geen antwoord op jullie vragen... Hebben jullie het inmiddels opgelost? Gr. Marco Geantwoord op 16-8-2015 om 09:57

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Had ook dat probleem. Op den duur technieker laten komen van de winkel waar ik het toestel kocht. Haalde er de filter uit en dook dan met zijn hoofd in de machine met een licht. Bleek een citroenpit te zijn, die door de filter doorgeraakt was en het piepkleine afvoergaatje verstopte. Geantwoord op 2-9-2015 om 11:19

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
  • Bosch zal het niet leuk vinden, ze verkopen u liever een kakelverse vaatwasser. Reparatie is relatief eenvoudig. Wel een halfuurtje in de vaatwasser duiken. Zorg voor een goede verlichting, liefst op batterij. Haal al het water eruit met pollepel en spons. RVS-plaat en filters schoonmaken.
   Ter linkerzijde is het afdekkapje van het pomphuisje, vast gezet met een schroefje T15. Deze loshalen en het kapje verticaal verwijderen. U kunt nu alle verontreinigingen verwijderen. Ook met een opgerold stukje keukenrol onder het schoepenblad door zodat de niet zichtbare delen kunnen worden schoongemaakt. Terug in elkaar zetten en klaar is Kees.
   Joop Aarts Sambeek. Geantwoord op 14-5-2016 om 19:46

   Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info