• heb een Bosch maxx7 droogkast als ik hem start valt uit na enkele minuten draaien , afgekoeld kan ik hem weer starten maar valt weer uit

    Gesteld op 16-7-2018 om 10:08 in forum Bosch wte 84302 fg maxx 7 sensitive Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde probleem met de maxx 7. Hij staat in een kleine ruimte waar hij de warmte niet kwijt kan.
      De deur openhouden tijdens het draaien zodat hij zijn warmte kwijt kan was de oplossing. Het is geen top machine. Geantwoord op 6-9-2018 om 12:15

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Te veel sensortoestanden leiden tot slechte prestaties en mankementen.
      Eenvoud siert en vooral bij domme droogkasten , alle snufjes kosten geld en moeite,ze leuken vooral de cataloog op en zijn oorzaak van talloze onkosten na aankoop.
      Veel besparen doe je er ook niet mee en bekijk vooral es de herstel en verplaatsingskosten van de Bosch technieker en zet je vooraf best neer, 90 euro voorrij kost en 33 euro per KWARTIER werkloon,goeiemiddag. Geantwoord op 10-8-2019 om 11:33

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Bij mij was de oorzaak stof dat achterin beneden zich had opgehoopt bij een sensor dit was een vieze natte smurrie zijkant gedemonteerd de linker kant als je voor de machine staat en het bovenblad moet er af.Reinigen en het euvel is over.
      GR.Walter Jongmans Geantwoord op 11-8-2019 om 12:03

      Waardeer dit antwoord (17) Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde probleem. Onderdelen waar ik zo bij kan zijn allemaal goed gereinigd en nog hetzelfde probleem. Iemand een tip? Of toch maar Bosch bellen voor reparatie of beter een nieuwe kopen.
      Machine is 10 jaar oud. Geantwoord op 10-10-2019 om 18:44

      Waardeer dit antwoord (23) Misbruik melden
    • Dank u Walter, mijn droogkast viel na 5 min reeds uit, dit euvel deed zich bijna 1 jaar geleden sporadisch voor doch nu was het of een nieuwe kopen of uw raad opvolgen, zijkant eruit, pomp eruit, alle smurrie 0,5 mm dik eruit halen vlotter en pomp kuisen en prima ?? hij doet het weer, een dikke mercie Geantwoord op 9-7-2020 om 14:30

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info