• Mijn zoontje heeft per ongeluk een kleine schroevendraaier in het zeepbakje gestopt en jawel, die is in de machine verdwenen. Iemand een idee of we daar bij kunnen komen? Zeepbakje eruit gehaald, maar de schroevendraaier is niet te zien...

    Gesteld op 11-8-2019 om 10:20 in forum Bosch wfo 2451 Misbruik melden
    • jee wat erg zoiets. ik hoop dat je dat stuk gereedschap er nog kan uit krijgen, iets met een magneet pen mischien je weet wel een telescoop pen met magneet, daat kun je nog wel eens wondertjes mee verrichten, maar zeg nou zelf beter een schrievendraaiertje in de trommel dat in zijn oogjes, Let OP je kan ze echt nooit alleen laten hoor, ik wet daar alles van, ook de batterijtjes die celletjes stoppen ze inclucief voltagen in de mond en blijft dan in de slokdarm hangen, conclussie verbrande slokdarm voor het leven getekend, succes ps dat laatste was op televisie de vader ontdekte het op tijd OEI!!! Geantwoord op 14-8-2019 om 15:17

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info