• Net zoals ik deze klacht vaker zie. Droger geeft piepje en stopt na ik denk minuutje of 15. Geeft aan dat reservoir vol zit. Heb vorig jaar dit euvel laten maken, jaartje goed gegaan en weer hetzelfde. Wasdroger is 6 jaar oud en kostte destijds €1000,00. Verwachtte hier toch iets anders van. Hoe los ik dit op zonder een heleboel kosten? Houd de pluizenfliter enz. trouwens na elke droogbeurt goed schoon dus daar kan het niet aan liggen.

    Gesteld op 22-10-2017 om 12:15 in forum Bosch WTW 86560 - Ecologixx 7 Misbruik melden
    • Het probleem hierbij is niet het pluizenfilter of reservoir. Het probleem is het blauwe filtertje dat in het reservoir zit. Deze lijkt vaak schoon, echter de gaatjes zijn toch iets dichtgeslibt waardoor hij niet goed doorstroomt. Schoonmaken met tandenborstel, water en afwasmiddel. Controle onder de normale kraan, water en doorheen laten lopen, moet geheel weglopen. Als dit filter verstopt is dan blijft water onder in de bak staan e krijg je de foutmelding. Geantwoord op 6-1-2018 om 15:26

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info