• wtl5200 wasdroger bedieningpaneel loshalen weet iemand hoe gaat die paneel los

    Gesteld op 21-11-2014 om 09:20 in forum Bosch WTL5200 Misbruik melden
    • Eerst moet het bovenblad verwijderd worden, dit zit met 2 schroeven/boutjes aan de achterzijde vast. Eenmaal de schroeven verwijderd dan kun je het blad naar achterzijde schuivend verwijderen hierdoor is het bedieningspaneel zichtbaar en kun je deze verwijderen door de schroeven los te draaien en de stekkers van het paneel te verwijderen maak een foto hoe de stekkers hebben gezeten voor het verwijderen hiervan dat weet je hoe het gezeten heeft voor de terugplaatsing.Forceer niets wan het is allemaal plastic, en o ja haal de stekker uit het stopcontact. Geantwoord op 21-11-2014 om 12:04

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Bij mij is de aan/uitknop kapot die moeten we telkens klem er in duwen zodat de droger werkt. nu wil ik ook het bedieningspaneel losmaken maar krijg dat niet voor elkaar. het bovenblad is er af en dan zitten in het paneel enkel klemmen van boven die los kunnen maar daar mee komt niet het gehele paneel los. schroeven om deze los te maken heb ik niet kunnen vinden. waar zitten die precies? Geantwoord op 3-9-2016 om 11:43

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info