• Ik heb een Bosch WTA 4100N/001 type SP601/61, serienr 44430372
    tijdens het drogen is hij gestopt.
    bij nader onderzoek werkt hij wel, maar alleen als ik met de schroevendraaier het schakelaartje in de trommelrand, zeg maar op 11 uur, indruk. Op de deur rand zit een plastic nokje hiervoor.
    Dit werkt niet meer. ligt dit dan aan de schakelaar waar ik de schroevendraaier insteek? het nokje is nog helemaal heel. Of staat dit in verbinding met de schakelaar waar de vergrendeling in gaat. Dat als die stuk is hij iets niet omzet vanbinnen wat ik nu dus met de schroevendraaier doe.

    Hartelijke dank alvast.

    Gesteld op 13-7-2013 om 14:28 in forum Bosch WTA 4100 Misbruik melden
    • Hoi, zal vandaag eens zien of dit ook zo werkt bij mij met een schroevendraaier, kom er zeker vandaag nog op terug.

      mvg hugo Geantwoord op 14-7-2013 om 06:54

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Wat later dan voorzien maar hier ben ik nog eens. Kan je even een foto sturen van de nippel die op de deur is? Kan zijn dat er daar een stuk vanaf is, kan dan eens vergelijken met de mijne. losseke@hotmail.com Geantwoord op 16-7-2013 om 13:23

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info