• Mijn bosch wta4100 draait wel maar droogt ineens niet meer zoals voorheen; ik moet inmiddels 4x het normale programma draaien om hem net zo droog te krijgen als voorheen. In het begin was dit nog 2x en davht ik dat het gewoon een foutje was maar dit wordt dus steeds langer. Is het verwarmingselement kapot, of een voelertje, of iets anders? En wat gaat dit grapje kosten, kan ik het zelf doen of moet ik een monteur vragen? Ik zit erover te dubben om een nieuwe aan te schaffen, maar vind het ook zonde als deze nog een paar jaar mee kan tegen een lagere prijs! Helppppp

    Gesteld op 16-9-2012 om 14:13 in forum Bosch WTA 4100 Misbruik melden
    • Ik weet niet echt zeker of hij warm wordt, maar als de was er kletsnat ingaat en na een programma (normaal 100%droog) voor 50% droog eruit komt, lijkt het mij dat hij nog wel een beetje warm wordt. Echt constateren of hij warm is geworden heb ik niet. Geantwoord op 16-9-2012 om 15:26

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Zijn de filters van deze afvoerdroger wel allemaal schoon, en is de afvoerslang niet verstopt? De meest voorkomende oorzaak van uitvallen op thermostaat is stofophoping in de droger.

      Vaak zit er in de buurt van het verwarmings-element een resetthermostaat, met een rood knopje waar je op kunt drukken. Achterzijde waar het verwarmingselement zit even open schroeven dus. Maar laat die eerst even draaien zonder iets in, dan ga je wel voelen of hij nog warm word. Geantwoord op 16-9-2012 om 16:34

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • de droger wordt niet meer warm.. Een verwarmingselement vervangen dus? Wat zouden jullie doen: ik heb de droger tweedehands gekocht en weet niet hoe oud hij is. Het onderdeel laten vervangen of een nieuwe droger aanschaffen? Geantwoord op 17-9-2012 om 21:50

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info