• Nadat de wasmachine klaar is met het wassen van de kleding en ik de kleding er meteen uit haal, dan stinkt de kleding heel erg dit is sinds een aantal maanden zo. We hebben de wasmachine nu 3 jaar misschien dat er ergens iets schoon gemaakt moet worden of vervangen, maar wat?
    Ik heb het vuilen water rechts onder al een paar keer uit de machine gehaald maar weet verder niet waar ik de machine nog meer kan schoonmaken.

    Gesteld op 30-8-2015 om 19:43 in forum Bosch WAS32743 Logixx 8 Misbruik melden
    • Wie weet heb je last van wasluis. Dit komt doordat je te veel wasmiddel gebruikt. Ik heb daar ook last van gehad. Ik heb een aantal keren achter elkaar op 90 graden gewassen en wasmachine reiniger erin gedaan. Doe het wel een paar keer achter elkaar anders blijf je er last van houden. Als het over is meer op 60 en 90 graden gaan wassen! Succes Geantwoord op 2-9-2015 om 19:20

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Heb jij nog steeds dat vieze geur nadat je het was heb gewassen. Want daar heb ik ook erg last van. Als je er een oplossing voor heb gekregen zou ik het ook graag willen horen Geantwoord op 15-9-2015 om 22:56

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Laat uw wasmachine op de hoogste temperatuur ( kookwas ) werken met één liter javel in het wasbakje , zonder wasgoed uiteraard ! Je was zal de volgende keer weer als nieuw ruiken . Ben je bang dat het bleekmiddel ( javel ) bij de volgende wasbeurt nog op je kleding zou inwerken ; doe dan een witte was . Geantwoord op 25-9-2015 om 15:03

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info