• Bosch

    We hebben een grasperk van 2,5 are we hebben sinds vorig jaar een bosch indigo 700 in gebruik. De installatie is toen door bosch gedaan, was een actie. Nu eind juni rijdt de robotmaaier uit maait de randen en vervolgens een deel van het gazonperk en is toen gestopt. De melding is begrenzingsdraad draad niet gevonden en deze melding blijf ik krijgen. Ik neem contact op met bosch en doe enkele checks die zij voorstellen, oa de de draad doormeten om te zien of er geen breuk is, er is geen breuk. En moet ik hen foto’s bezorgen van de opstelling, die is volgens hen goed. Bosch laat mijn weten dat het toestel binnen moet voor nazicht. Na 2 weken ontvangen we ons toestel terug met de mededeling dat er niets met het toestel mis is en dat ze een software update hebben gedaan. We installeren het toestel terug op dezelfde plaats en hij begint te maaien eerst de randen en vervolgens begint hij aan het grasperk, rara na een deel gedaan te hebben stopt het maaien en terug ge melding draad niet gevonden. Ik neem terug contact op en moet weer de checks die zij zeggen doen en hen de foto’s bezorgen van de installatie. Nu moet ik mijn laadstation van hen 20 cm achteruit plaatsen en dan zou het terug werken. Omdat het toestel ge-update is moet de achterkant van het toestel 30 cm van mijn afboording staan. Ik heb nu gevraagd of ze mij kunnen garanderen dat het probleem dan is opgelost maar krijg geen antwoord.Deze uitleg lijkt mij niet logisch. Heeft nog iemand dit voor? En kan dit een oplossing zijn?

    Gesteld op 4-8-2022 om 19:32 in forum Bosch Indego Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info