• Ik heb een indego S 500.
    Regelmatig fout: niet ondersteunt accupack
    1156

    Na afduwen terug even ok. Maar zeer frequent deze fout.

    Gesteld op 12-5-2022 om 08:55 in forum Bosch Indego Misbruik melden
    • Ik heb deze ook vaak op mijn M700 en momenteel zelf zo dat deze direct terug op het scherm komt na ingave van de code. Is hier een oplossing voor? Geantwoord op 30-5-2022 om 17:32

      Waardeer dit antwoord (45) Misbruik melden
    • Ik heb mijn M700 voor deze foutmelding teruggebracht voor herstelling. Twee weken later mocht ik hem terug gaan halen maar de foutmelding 1156 is nog steeds daar. Ik ga hem nog eens terugbrengen binnenkort. Geantwoord op 28-7-2022 om 13:45

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Ik heb sinds dit voorjaar hetzelfde probleem. Heb het probleem gemaild naar aftersales-service van Bosch. Kreeg een antwoord terug dat ze het hadden doorgegeven aan Indego support en dat zij contact met mij zouden opnemen.
      We zijn ondertussen meer dan een week verder en het nog niets gehoord. Het probleem komt steeds vaker voor....
      Heeft iemand ondertussen al een oplossing? Geantwoord op 11-7-2023 om 08:53

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Ik zit ook met hetzelfde probleem van accupakket niet ondersteund.
      Soms wel 3 x op een dag.
      Bosch 500s
      Wanneer komt er een oplossing ? Geantwoord op 13-9-2023 om 18:43

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ter info mijn Bosch Indego s+ 500 maaier had ook regelmatig foutmelding #1156 “Niet-ondersteund accupack” en op het einde #0155 "Controleer waarom de toets voor vorige vast zit".
      Heb uiteindelijk het toestel naar Bosch After Sales Service verzonden voor reparatie waar men tot conclusie kwam dat het een productie probleem betreft.
      De vervangen onderdelen zijn printplaat, membraan en scherm cover, kostprijs zonder garantie is 400€ en met garantie rond de 110€ (alleen de werkuren). Garantie is 2 jaar standaard en 3 jaar extended indien geregistreerd x dagen na aankoop. Factuur van aankoop is noodzakelijk!
      Tip voor wie dit toestel heeft: KIJK DE PLUGS NA TUSSEN VOEDING EN BASE STATION, ZE ZIJN NIET WATERDICHT MET CORROSIE AAN DE PINS ALS GEVOLG!

      FYI, my Bosch Indego s+ 500 also regularly had error #1156 “Niet-ondersteund accupack” and in the end #0155 "Controleer waarom de toets voor vorige vast zit".
      I returned the device to Bosch After Sales Service for fixing where it was concluded that it was a production fault.
      The replaced parts are print, membrane and screen cover, price without warranty was 400€ and with warranty around 110€ (only hours of work). Standard EU Warranty is 2 years and if you have registered the device x days after purchasing you have an extended 3 year warranty. Invoice of purchase is required!
      Tip if you have this device: CHECK THE PLUGS BETWEEN POWER SUPPLY AND BASE STATION, THEY ARE NOT WATER RESISTANT AND THE PINS WILL START TO CORRODE! Geantwoord op 29-2-2024 om 16:01

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info