• Mijn wasmachine pompt nog wel af maar centrifugeert niet meer. Eerst nog wel maar op lager toerental dan hoort en nu dus helemaal niet meer. Ik heb hem al met het zwarte slangetje achter het klepje rechts onderin leeg laten lopen en de ronde dop open gedraaid, om te kijken of er iets in zit; hij ratelt namelijk af en toe op het moment dat hij gaat pompen en een poging doet om te centrifugeren, (alleen lukt dat laatste dus niet meer..) maar ik kan niets vinden... kunnen het ook de lagers zijn? We hebben overigens net een jaar terug de koolborstels vervangen, maar het lijkt erop dat ze nu alweer versleten zijn, we hadden toen vergelijkbare problemen en die waren daarna verdwenen. (Oja ik heb de wasmachine pas schoongemaakt om er vetluis uit te krijgen, dus op 95 gewassen eerst met soda en daarna een ronde op 95 met azijn.. daarna waren de problemen begonnen, dus het zou ook hier iets mee te maken kunnen hebben..)

    Gesteld op 19-7-2016 om 22:54 in forum Bosch Aquanoom 1400 Misbruik melden
    • Wij hebben nu het zelfde, draait de was wel maar cetrifugeert daarna niet meer.
      Hij is 14 jaar oud en dit is voor het eerst dat hij kuren heeft.
      Hij centrifugeert ook niet als je hem alleen op die stand zet, inderdaad eerst nog op een lagere centrifugeer stand, nu helemaal niet meer. Balen, maar heeft het opzich lang volgehouden. Geantwoord op 20-11-2016 om 19:23

      Waardeer dit antwoord (20) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info