• We hebben gisteren de Google Nest V3 geïnstalleerd. Deze zou compatibel moeten zijn met de Bosch HRC 35, maar wat we ook proberen het werkt niet naar behoren. Of de ketel blijft stoken >20 graden (ondanks de ingestelde temperatuur van 20 graden) of de ketel door niks. Op het internet is weinig te vinden over het aansluiten van de Heat Link op de cv ketel. Hebben op Tavenier.org wel e.e.a. gevonden, maar blijkbaar werkt dat niet voor onze ketel. Is er een duidelijke uitleg hiervoor?

    Gesteld op 22-11-2021 om 11:04 in forum Bosch 35 HRC Misbruik melden
    • Ik vermoed van wel, want toen we tijdens het proberen OpenTherm op de Google thermostaat hadden ingesteld, konden we ook de watertemperatuur aanpassen, maar toen stookte de ketel niet meer. Dus hebben vanmorgen de bedrading aangepast en de thermostaat nu ingesteld op Aan/Uit, maar toen ie net weer ging stoken en het 21 graden was, ondanks dat ie is ingesteld op 20 graden, heb ik de ketel nu maar weer uitgezet, maar dit kan niet de bedoeling zijn. Geantwoord op 22-11-2021 om 12:28

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Je kunt de watertemp. Wel tijdelijk limiteren met de maximaal thermostaat, zet hem maar een tussen stand 3 en 4 dan wordt het water maximaal ong. 55 graad. Als tijdelijke oplossing natuurlijk. Geantwoord op 22-11-2021 om 15:57

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info