• Het sleuteltje van mijn afneembare Bosal trekhaak is afgebroken en zit in het slot. Wat nu?

    Gesteld op 11-2-2018 om 15:01 in forum Bosal Trekhaak Misbruik melden
    • Voor je begint het sleutelgat volspuiten met kruipolie. Ik gebruikte IMAL. Neem dan een 1 mm dun stukje RVS-draad van ca. 6 cm lang. Ik had nog een stukje liggen uit de watersport. RVS is erg sterk en erg stug. Aan het eind een heel klein haakje 90 graden buigen. Het haakje steekt hooguit 1 mm uit. Het andere eind voor het houvast wat rond gebogen. Aan de ronding kun je de richting van het haakje zien. Dat haakje friemel je in het sleutelgat en al zoekend probeer je houvast te vinden. Als je weerstand voelt met een tang trekken. Zet er een blokje hout tussen zodat je een koppel vormt; je beheerst zo de zaak beter en je kunt meer kracht zetten. Succes. Geantwoord op 12-11-2018 om 21:18

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info