• Ik heb een buetooth koptelefoon gekocht voor alle apperaten maar ik kan hem niet vinden op mijn tablet samsung note GT-N8010.kan iemand mij vertellen hoe dat moet.bluetooth staat gewoon aan

  Gesteld op 6-12-2014 om 18:51 in forum Computer Bluetooth GPS Misbruik melden
  • Ik zoek een bleutouch code van 16 cijfers voor de telefoon in mijn wagen,anders kan ik niet telefoneren;Het merk is GT-S5611 Samsung Geantwoord op 25-1-2015 om 13:52

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • BLEU TOOT VERBINDING IS EEN DRAADLOZE VERBINDING deze komt tot stand wanneer de BLEU TOOT adapter is geactiveerd en apparaat met het BLEU TOOT Logo in de buurt is herkennen ze me kaar zodra de code van de adapter en het apparaat dezelfde code heeft heb je verbinding en kan je uitwisselen, Geantwoord op 6-5-2018 om 08:27

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info