• n.a.v. laatste vraag over niet centrifugeren/pompen en op end springen heb ik na div. telef. een nieuwe motor gekregen in mijn 10 maanden oude machine. En nog heb ik regelmatig een was die niet gecentrifugeerd lijkt te zijn. Kan de 8 kilo trommel de 1400 toeren van centrigugeren wel aan is dan mijn vraag? Heeft volgens mij niet met onbalans van natte kleding te maken. Ook met alleen wat theedoeken geprobeerd en nog kleddernat !
    Anja

    Gesteld op 30-3-2011 om 09:48 in forum Blomberg wnf 8447 ac Misbruik melden
    • Mijn machine is nu een jaar oud en ik heb er nooit een probleem mee gehad. Moet ik er wel bij zeggen dat hij 3 a 4 wassen per week draait. Mijn eerste machine centrifugeerde niet en de technicus van Blomberg zelf heeft hem helemaal doorgelicht en kon niet vaststellen waarom de machine niet werkte. Hij zei dat nooit eerder te hebben meegemaakt.

      Als zo'n machine met een nieuwe motor erin nog niet goed draait dan dient naar mijn mening de winkel danwel de fabriek dat op te lossen. Uiteindelijk is zo'n aankoop een contract en beide partijen hebben rechten en plichten. Het kan niet zo zijn dat een consument een wasmachine koopt en er daarna maar mee blijft tobben.

      Wil de winkel of de fabriek het niet oplossen dan zou ik mijn rechtsbijstand inschakelen.

      groet,
      Jack Geantwoord op 30-3-2011 om 10:22

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info