• Wat een ontzettend slechte handleiding!!!!! Ik zie hier dat dat al jaren zo is. Waarom wordt er niets aan gedaan?????
    Hoe kunnen we de voorste plank schuin krijgen zónder de Workmate te beschadigen?

    Gesteld op 18-3-2021 om 18:19 in forum Black Decker WM825 Misbruik melden
    • Dat is niet mogelijk. Ik ben met de Workmate terug gegaan naar de verkoper. Hij had geen goed antwoord, ook niet na raadplegen van Workmate zelf. Ik heb toen een nieuwe aangeboden gekregen, en samen met de verkoper het product uitgepakt en beoordeeld: conclusie het was nog precies hetzelfde. M.a.w. Workmate heeft een niet-werkende 'verbetering' gemaakt.
      Mijn advies: òf haal het bandje er gewoon af en gebruikt het zo, òf breng het product terug en neem iets anders. Geantwoord op 18-3-2021 om 21:35

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Wij hebben het witte bandje losgemaakt....
      Uiteindelijk is het ook gelukt om de workmate in elkaar te zetten.
      Onbegrijpelijk B&D dit zo laat gebeuren, géén reclame! Geantwoord op 19-3-2021 om 08:20

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Je kunt dit idd niet. Met riem kun je de voorste plank NIET schuin zetten. Er zijn veel verwarrende filmpjes over en de handleiding is gewoon waardeloos. Ik heb zelf zitten experimenteren en de riem is al geknapt. Dus: zoals bij de oer-workmate doe ik het nu zonder riem en kan ze wél schuin. Geantwoord op 1-4-2021 om 21:11

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Als ik bovenstaande lees ben ik verbijsterd. Hoe kan dit bedrijf van die onbeschrijfelijke rotzooi produceren en er gewoon mee wegkomen. En dan nog wel met een product dat ruim 40 jaar bestaat. Ik denk niet dat ik ooit nog iets van black en Decker aanschaf en zal iedereen die ik ken afraden dit te doen Geantwoord op 8-2-2022 om 13:55

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info