• De ondersteuning valt uit bergopwaarts. Als er veel gevraagd wordt van de motor valt de ondersteuning uit. Ik heb accu van de andere Bikkel die dit verschijnsel niet heeft geprobeerd zelfde laken een pak. Bedrading contactpunten zijn doorgemeten en blijken in orde goed. Wat nu als de accu, contactpunten en bedrading goed zijn. Moet ik aannemen dat mijn motortje in paniek schiet?

    Gesteld op 4-4-2018 om 16:20 in forum Bikkel Ibee Misbruik melden
    • Ik heb precies hetzelfde probleem, heb rechtstreeks bikkel gemaild. Had beter niet hoeven doen antwoord na 1 jaar is er nog steeds niet.. ik verkoop nu mijn bikkel wil nooit meer een bikkel als de fabriek niet eens antwoord geven doet. Ook is de motor al eens gewoon geblokkeerd in een bocht ik had zwaar gekneusde ribben. Dit bikkel ook gemaild nog steeds wachten op antwoord. Geantwoord op 4-4-2018 om 17:23

      Waardeer dit antwoord (9) Misbruik melden
    • Hoi
      Heb precies hetzelfde probleem met de bikkel terug geweest naar de fietshandel daar kreeg ik een verhaal dat er plaatjes in moeten met koelpasta waar wij een driekwart jaar op gewacht hebben .
      kregen de fiets terug zat er zonder bericht of iets te zeggen een andere accu in ,ik heb de vorige gemerkt voor dat deze naar de zaak ging.
      probleem nog steeds na een poos fietsen valt de fiets uit,zelf het display vervangen geen verbetering
      ik probeer nu nog een nieuwe controller in de fiets hopelijk is dan het probleem opgelost.
      zo zie je maar als de fiets verkocht is word je maanden jaar aan het lijntje gehouden met een probleem.
      maar niet geholpen.
      Geantwoord op 10-10-2018 om 09:41

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hier precies hetzelfde probleem,kan alleen in zwaarste versnelling fietsen ,en regelmatig valt de accu uit.fietsenmakers beginnen niet.eens aan reperatie van een bikkel,die zeggen meteen dat ze geen onderdelen kunnen krijgen.grootste miskoop ooit Geantwoord op 6-8-2019 om 10:21

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info