• Ik gebruik iedere dag mijn magnetron met grill KH 1107, ben vol lof!! Al een jaar is de binnenverlichting stuk. Hoe kom ik aan een nieuw lampje? Ik woon in Velsen.

    Gesteld op 10-6-2009 om 21:37 in forum Bifinett KH1106 Misbruik melden
    • Vaak zitten er speciale dus ook dure lampjes in waarvan in mijn ogen het nut zeer twijfelachtig is.
      Ik heb bij die van ons gelijk de eerste keer niet alleen de lamp maar ook de fitting verwisseld zodat er een gewone standaard gloeilamp in kan. Dit functioneert bij onze oude AEG magnetron die in ons gezin meerdere malen per dag wordt gebruikt al meer dan 15 jaar. Alleen af en toe een standaard lampje verwisselen. Geantwoord op 18-1-2012 om 13:47

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Als jij de magnetronoven iedere dag gebruikt kan jij me vast wel vertellen of je er een taart in kan bakken.
      Ik hoop dat je me laat weten of dat kan.Zoals een appeltaart of cake.
      Groetjes Diana Geantwoord op 4-2-2012 om 16:05

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • lampje bij mij is ook stuk waar steekt het en hoe haal ik het eruit Mischien kun je het vinden in doe het zelf hubo ze hebben er daar verschillende Geantwoord op 14-10-2014 om 16:09

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info