• Hello,
    Ik heb nog een oud vast analoog telefoontoestel Belgacom Maestro 280 Blue dat goed werkt, enkel de kiestoon is niet te horen als ik de hoorn opneem van de telefoon. Alle andere functies functioneren normaal. Ik kan nummers invoeren en bellen naar iemand en ook de oproep van iemand beantwoorden zonder problemen. Dus alleen de kiestoon is niet te horen als ik de hoorn opneem. Ik heb de telefoonhoorn met een krulsnoer van mijn Ranex RX 2706 aangesloten op de uitgang RJ 9(telefoonhoorn) en de kiestoon klonk nu goed en helder. Weet iemand hier de oorzaak waarom de kiestoon wel werkt op de hoorn van de Ranex RX 2706 en waarom niet op de hoorn van de Belgacom Maestro 280 Blue ?
    Dank bij voorbaat.
    Mvg,
    gillbert

    Gesteld op 22-12-2020 om 21:56 in forum Belgacom Maestro 280 Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info