• Ik heb een becker traffic pro 4720 en krijg de melding CODE WAIT in beeld een soort van hoofdje van een poppetje er achter, Ook weet ik de code niet meer kan iemand mij helpen.
  Type: BE 4720
  serienr: X5024956
  E-Mail: NHollander@H-Solutions.nl

  Gesteld op 8-4-2016 om 20:39 in forum Becker 4720 Traffic Pro Misbruik melden
  • U kunt mischien wat wijzer worden als u gaat naar toon alle vragen even scrollen naar d.d 28/03 om 15.40 uur daar heeft iemand een radio seite gevonden waar je de code kunt opvragen.
   Stuur mij een reactie terug als het gelukt is. Geantwoord op 9-4-2016 om 08:47

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • ik zie dat ik op www.radio-code.nl de code kan aanvragen (tegen betaling) op zich niet zo erg alleen zit ik er nu nog mee dat ik geen coden meer kan invoeren omdat op display staat WAIT CODE. Het lijkt er wel op dat het poppetje er achter 7 vingers opsteekt, zou dit kunnen betekenen dat ik 7 minuten moet wachten? Kan het proberen iig. Laat het nog wel weten.. Geantwoord op 9-4-2016 om 17:32

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Tijd aan laten staan en na, zeg een half uurtje, weer gaan kijken. Kan nu weer een code opgeven CODE WAIT is weg. Heb code besteld bij www.radio-code.nl zal wel maandag worden, wachten het even af wordt vervolgt.. Geantwoord op 9-4-2016 om 18:40

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info