• heb in 2010 ford transit gekocht met een becker radio cd routeplanner het volgende gebeurde vorige week , na het contact uitgezet te hebben en weer aan vroeg het apparaat om de code er zit bij de auto een sticker van becker met een code welke ik heb ingevoerd kom ik niet verder na 3x deze code geeft dhet apparaat aan geblokeerd na 4 dagen kun je het opnieuw proberen alleen met het zelfde resultaat weet iemand hoe ik dit kan oplossen

    Gesteld op 1-12-2015 om 13:36 in forum Becker 4720 Traffic Pro Misbruik melden
    • Als u mij uw mailadres doorgeeft ik heb een complete handleiding mischien staat daar wat over beschreven van uw probleem.
      teunis@rozenberg.eu Geantwoord op 1-12-2015 om 16:07

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info