• hoyhoy, ik heb voor m,n vrouw 4jaar geleden een 2dehands wagen gekocht, a classe van M.B.
  de radio heeft het altijd gedaan tot voor kort de accu werd vervangen, nu vraagt het toestel de code, wie kan helpen om deze code te vinden, ik krijg toestel ook niet uit de houder omdat ik de juiste plaatjes er niet voor heb, hoe krijg ik dit toestel eruit voor de serie nummers , graag antwoord, groetjes,

  Gesteld op 24-6-2015 om 09:55 in forum Becker 4720 Traffic Pro Misbruik melden
  • De radio er uit halen kan ook met 2 hele dunne platte schroevendraaiers deze steek je aan de zijkant van de radio en dan is het even zoeken om de juiste haakjes te vinden deze druk je naar achteren of op zij het is even zoeken maar het is mij indertijd ook gelukt na een nieuwe accu te hebben geplaatst.
   Ik heb een radio van het type 7820 met code 25426.

   T.Rozenberg.

   Geantwoord op 24-6-2015 om 11:04

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info