• Wij hebben meer dan twee jaar geleden deze magnetron gekocht empk9 p645.

    Voor de installatie van de zonnepanelen is alles enige tijd uitgeschakeld geweest. Nadat alles weer werd ingeschakeld, bleek onze magnetron niet meer te werken. De groep waar de magnetron op zit, werkt prima.

    Ik heb deze groep aan en uitgezet, waarna een symbool verscheen in het venster van deze magnetron. Wat ik zie is een zandloper met daarnaast een soort verbodsbord met een vinger en een knop. Deze afbeelding verdwijnt vanzelf na enige tijd en vervolgens is de magnetron totaal buiten werking.

    Heeft iemand een idee waardoor de magnetron zich zo vreemd gedraagt. Is dit eenvoudig te verhelpen?

    Nu moet ik zeggen, dat het programma van deze magnetron belabberd is. Het stikt van de fouten. Ik vraag mij af of iemand dit ooit serieus getest heeft. Enkele keren is er iemand van Whirlpool langsgekomen en het enige dat ik hoorde was, ja, ik weet het ook niet meneer. Hoe vaak ik niet de magnetron moest ontkoppelen om een soort harde reset uit te voeren. Dus wat dat betreft, verbaast mij het niet dat deze magnetron het ineens laat afweten. Voor mij is dit geen aanrader, maar goed ik heb 'm nu eenmaal.

    Gesteld op 22-4-2022 om 13:38 in forum Bauknecht Combi magnetron oven Misbruik melden
    • Goedenavond, ik heb hier een combimagnetron met exact hetzelfde probleem. Eerst de zandloper met de vinger en roodbruin. En dan gaat scherm uit en alleen de verlichting binnen de combi doet het nog.

      Mocht u de oplossing hebben gevonden hoor ik het graag Geantwoord op 9-10-2022 om 17:27

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Monteur laten komen en andere software laten installeren.
      Bel Bauknecht service.
      Wij hadden hetzelfde probleem. Eerst gereset. (Stekker eruit op een bepaalde kop drukken stekker erin op een bepaade knop drukken, stekker eruit, stekker er weer in.) Of zoiets. Heeft toen een tijdje gewerkt. Daarna weer ander problemen. Uiteindelijke oplossing zie eerste regel.
      Je kan beginnen met de reset. Zorg ervoor dat monteur de nieuwe installatie met Blauwknecht opstart en niet met Whirlpool. Geantwoord op 22-11-2022 om 11:29

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info