• Beste,

    Het toestel loopt zijn programma af ,maar de was komt er nat uit,soms doet hij het wel juist.
    Dus heeft het niet gezwierd,probeer dan intensief centrifugeren op 18 minuten en op 5minuten is dit weer afgelopen en komt er dan weer nat uit,dit doe ik bij herhaling soms wel 5maal voor het lukt!Soms doet het toestel alles wat moet,maar is maar zelden.Wie kan mij helpen.

    Gesteld op 4-2-2012 om 12:39 in forum Bauknecht wae 8785 Misbruik melden
    • Er zitten kolen in de motor van deze wasmachine. Wanneer deze versleten of vastzitten, gaat hij wel afpompen, maar niet meer zwieren. Deze kolen kan je gemakkelijk zelf vervangen, of het iemand laten doen die een beetje van elektriciteit kent. Je neemt de afdekplaat af achteraan de machine, dan leg je de riem af. Moest de riem al afliggen, is het daardoor dat hij hij niet zwiert. De motor neem je af door de 2 bouten te lossen. Op de motor zit een grote fiche en een kleine draad met de aarding op. Deze trek je af. Als je motor bloot legt, kan je die kolen zien. Deze kan je lossen door 2 vijzen te lossen. Dan kijken of deze op zijn of vast zitten. Normaal komen de kolen een 4-tal cm uit. Wanneer deze op zijn, kan je dat bestellen bij een verdeler van dit merk en deze kosten een 40 tal euro. Voor je deze erin plaatst moet je de rotor, het koperen gedeelte waar de kolen op draaien , een beetje met schuurpapier schuren. Als je alles terug monteert zou deze terug moeten zwieren. Hopelijk kan ik jou daar mee van dienst zijn. Groetjes Patrick Geantwoord op 5-5-2012 om 08:41

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info