• De startknop werkt niet meer. Lijkt vast te zitten. Is dit zelf te verhelpen

    Gesteld op 27-4-2015 om 11:20 in forum Bauknecht EMCHS 6244 IN Misbruik melden
    • Ik zit sinds vanavond met hetzelfde probleem. Alles doet het, behalve de startknop. Iemand zei dat ik het apparaat moet resetten, dat het dan misschien weer werkt, maar ik heb geen idee waar dat knopje zit of hoe dat moet. Vandaar mijn zoektocht naar een antwoord. Helaas nog niet gevonden, ook niet in de gebruiksaanwijzing. Geantwoord op 27-6-2015 om 00:04

      Waardeer dit antwoord (24) Misbruik melden
    • Ook ik heb dat probleem. De startknop doet het niet. Ik heb het apparaat opengeschroefd om eens van binnen te kijken. Achter de startknop zit een klein printplaatje met een smalle lint bekabeling er achter. Niet solide, maar verder niets aan te ontdekken. Startknop doet het nog steeds niet. Geantwoord op 20-11-2015 om 21:37

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Heb gisteren in een paar minuten het aan uit knopje gewisseld, magnetron 10 cm naar voren de display plaat met 4 kleine schroefjes losmaken , met een kl schroevendraaier het knopje kantelend eruit wippen ,eerst het e plaatje aan de kant doen , haal voorzichtig het drukkertje uit de borgring.
      Het drukkertje niet beschadigen de ring mag wel , daarna de drukker erin klikken en beide in de magnetron.het e plaatje er voorzichtig in klikken , de uitsparing waar het plaatje in valt is zwak.
      Kijk wel goed uit waar alles heeft gezeten , de teller moet voor het raampje enz.
      Groet Frans Peeters

      Geantwoord op 13-11-2016 om 09:54

      Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info