• Goedenavond, ik heb een huis gekocht waar deze combi oven in de keuken zit. Bij mij mislukt alles. Vandaag bijv ovenfrietjes van AH. Er stond op de verpakking oven voorverwarmen op 200 graden. Frietjes op een met bakpapier bedekte bakplaat. Bakken in de oven op 20 minuten en 1x omdraaien. Nu weet ik niet welke functie de oven is en heb hem maar o hetelucht gezet. Na 20 minuten alles nog heel slap en niet bruin. Nu oven weer 15 minuten aangezet op 225 graden op convectie bakken. Nog steeds geen goed resultaat. Heeft er iemand een kookboek van dit product en weet wat de functies betekenen

    Gesteld op 3-4-2020 om 18:54 in forum Bauknecht BMTMS 9145 Misbruik melden
    • Hetelucht aanlaten en ev. De gril erbij.

      Temp. 220 gr. C. En net zolang aanlaten totdat de frites gaan verkleuren.
      Kan wel een half uur duren of langer.

      Mvg
      John
      Geantwoord op 5-4-2020 om 14:41

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dank je John.

      De frietjes heb ik erin gelaten tot ze gingen verkleuren, dit was na 45 minuten.
      Ze waren niet meer te eten, zo ontzettend hard!

      gr. Miek Geantwoord op 5-4-2020 om 15:31

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info