• Heb verleden week een Electrische Batavus gekocht Monaco E-go. Had de dealer er bij verteld dat het er één moest zijn waar een boost/gashendel op zit zodat ik de kelder/garage uit kan komen van het appartementencomplex. Gashendel zit er weliswaar op. In horizontale stand geeft het inderdaad een boost als je die gebruikt, maar het werkt totaal niet op een helling. Kom er de kelder niet mee uit. Is hier iets aan te doen. Voor de tijd een Sparta Emotion C3 gehad, die boost trok niet alleen de fiets naar boven, maar ook een aantal kilo's van mij. Aangezien ik problemen met mijn gewrichten heb kan ik de fiets die ik nu heb dus bijna niet gebruiken, omdat ik 'm niet naar boven/de straat kan krijgen. Wat nu??? Is hier evt. een oplossing voor.

    Gesteld op 2-2-2017 om 12:50 in forum Batavus Monaco E-go Misbruik melden
    • Merkwaardig, als ik aan de hendel draai gaat ie er echt vandoor. En als ik tijdens het fietsen een helling tegen kom dan even aan de hendel draaien en daar ga je.
      Misschien een idee zet hem in de 1e trap dus ondersteuning aan en draai dan aan de hendel
      Succes
      Han Geantwoord op 23-10-2018 om 16:02

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info