• Hallo allemaal,
    Ik heb een Baotian rebel snor scooter,

    Aardig wat tekst maar ik ga proberen het zo goed mogelijk uit te leggen:

    Ik heb mijn blok van mijn scooter af gehad en er weer er onder gezet. (Voor onderhoud) Aanvankelijk had ik geen vonk maar dat is opgelost.
    Nu heb ik er geen schok demper onder zitten waardoor de scooter bijna op de grond staat. De schok demper is besteld. De oude was niet meer bruikbaar.

    Vanuit deze positie (dus laag op de grond) doet het elektrisch gedeelte v.w.b. verlichting, toeter enz. dat doet het gewoon. Maar starten niet. Zie ik iets over het hoofd? Is dit een soort beveiliging omdat die nu zo laag staat? Ook lijkt de kick pedaal alleen maar te draaien dus niet aangrijpen. Ronsel wellicht vernieuwen?

    Verder vraag ik me af waar de vacuüm slang aan moet zitten. Moet die om te beginnen boven of onder het vlotter bakje aan de carburateur nippel (schaam schaam). En dan waar naar toe? Ik word van de technische tekeningen op internet niet veel wijzer. Zoals het daar afgebeeld staat zou die ergens bij de cilinder kop aangesloten moet worden vanaf de carburateur. Vlak bij de bougie. Maar ik zie daar niets. Iemand die me daar iets over kan zeggen?

    Is het ook normaal dat je wel in de benzine slang kunt blazen (dit hoor je in de tank) maar als ik eraan zuig komt er niets uit. (Vacuüm?)

    Ik heb iets verstand van scooters maar hier loop ik momenteel tegen aan.

    Ik wil gewoon rijden met dat ding!!!

    Hopelijk is er iemand die me op weg kan helpen.
    Alvast bedankt voor (hopelijk) uw reacties,

    Met vriendelijke groet,
    Manuel.

    Ps.: iemand die weet wat de diameter van het cartergat is?

    Gesteld op 12-6-2019 om 21:46 in forum Baotian BT49QT-12 Rebel Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info