• Mijn Audi a4 van bouwjaar 1999 gaat niet meer automatisch op slot ook krijg ik de klep van de benzine tank niet open in het bestuurders compartiment links voor bij het daschbord zijn de zekeringen goed waar kan ik nog meer zekeringen vinden. met vriendelijke groet Roy

    Gesteld op 11-1-2017 om 15:01 in forum Audi A4 Misbruik melden
    • Waarschijnlijk is je centrale vergrendelings pomp kapot meestal zit die rechts achter in de koffer bak ik heb dit probleem ook gehad als je deze vervangt en dat kan je makkelijk zelf let op het nummer wat erop staat neem wel de zelfde met dit nummer want een met een ander nummer zal niet gaan werken dus laat je dat niet wijsmaken ben ik ook ingetrapt ik heb er hier bij mij nog twee liggen dus als je dit aan mij doorgeeft dan kan ik kijken of ik de goede heb voor jou audi ik weet alleen niet of deze het nog doen verder zitten er geen zekeringen in je auto wat hier mee te maken heeft mijn email is r.weyne@upcmail.nl mvg Richard. Geantwoord op 11-1-2017 om 15:13

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Bij jou rechter achterlicht tapijt weg halen en daar moet hij zitten rechtsonder witte of zwarte pomp zitten twee stekkertjes in en een slangetje boven op Geantwoord op 11-1-2017 om 16:54

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info